ANUNȚURILE IMOBILIARE

  Sunt postate doar pe website-ul imobiliare-tecuci.ro. Click AICI pentru detalii, sau sună la telefonul 0761.366.123.

 

ANUNȚURILE DE MEDIU

  Tariful pentru anunțurile de mediu este de 50 lei. Primiți factură, chitanță și un printscreen pe care-l puteți atașa la documentația pentru obținerea autorizațiilor. Publică anunțul și apoi sună-ne la tel 0761.366.123

 


Pret: 67.000 € Casa cu 5 camere, anexe şi teren 2100 mp Tecuci

Raporteza anunt Spam Categorie gresita Duplicat Expirat Vandut

Vanzari case Publicat pe data:: 23/01/2018
  • Judet:: Galati
  • Localitatea: Tecuci
  • Numar telefon: 0723795753
  • Adresa: Ana Ipatescu, Tecuci

Casa cu 5 camere, anexe şi teren 2100 mp. Oferim spre vânzare o casă construită din cărămidă, compusă din 5 camere şi dependinţe.

Proprietatea este compusă din cinci camere (construită în 1950 şi renovată în anul 2014), cu o suprafaţă construită de 137 mp şi teren 2100 mp. Componenta: 4 dormitoare, 1 living si anexe. Pe terenul din spatele casei sunt pomi fructiferi pe rod şi viţa de vie bine ingrijită.

Anexe: bucătărie, baie, două beciuri (ciment cu bolta), un hol. Tâmplăria este atât din lemn masiv cât şi termopan (PVC). Pardoseala este din parchet şi duşumea lemn. Este izolată exterior şi alocuri şi interior.

Casa este acoperită cu tablă. Încălzirea se face în acest moment cu combustibil solid care alimentează o centrală cu calorifere. Sobele de teracota sunt încă funcţionale. Există posibilitatea alimentării cu gaze naturale deoarece conducta trece în imediata apropiere a proprietăţii.

Deschiderea la strada este de 28 de metri, respectiv, 21 metri in spatele proprietatii.

Casa este intabulată.
-----------------------
Dacă exista o persoana sensibilă care sa aprecieze stilul in care e construită și amplasată casa și priveliștea care ți-o oferă aceasta atât in timpul zilei cât și la căderea întunericului este rugat sa vina și s-o viziteze.

Grădina cu flori din fata casei, bolta de vie și grădina cu vie nobila și pomi fructiferi din spatele casei completează acest minunat tablou.

De pe terasa casei se poate admira dimineața la o cafea cele mai impunătoare obiective ale orașului iar seara cu prietenii la un pahar de vin, din via proprie, poți admira luminile fascinante ale Tecuciului .

Pretul este negociabil.

Details

PentruVanzare
Numar camere5
Numar baii1
Suprafata locuibila137
Suprafata totala2100
Etajul0
Etaje construtie0

Alte caracteristici

  • Centrala
  • Terasa
  • Renovat

Products attributes

Contacteaza vanzatorul

Spatiu publicitar