Regulament

Acest site publica anunturi doar din Tecuci si zonele limitrofe.
Adauga anuntul tau nou si cauta anunturi pe anunturi.tecuci.eu tinand cont de urmatoarele reguli:
Pentru anunturi personalizate si promovate va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact. Prioritate la publicarea anunturilor gratuite au persoanele fizice.
 
1. Un singur anunt
Aveti voie sa postati acelasi anunt o singura data, anunturile care apar de doua sau mai multe ori nu vor fi publicate pe site! Anuntul postat  este vizibil timp de 15 de zile.
 
2. Un singur bun/serviciu
Un anunt poate promova un singur bun sau serviciu.
 
3. Majuscule
Folositi majuscule doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru nume proprii, nume de orase, pentru scrierea anumitor marci/brand-uri sau la inceputul frazei din descriere.
Anuntul scris doar cu majuscule nu va fi postat.
 
4. Titlul anuntului
Titlul anuntului trebuie sa reflecte bunul/produsul comercializat. Anunturile cu titlul: oferta, vanzare, urgent sau altele de acest gen nu vor fi publicate.
 
5. Categoria corecta
Puteti posta doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile mentionate pe site-ul anunturi.tecuci.eu. Anunturile referitoare la: dating, flirt, masaj erotic, sau altele de acest gen, nu sunt permise.
 
6. Descriere
Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat nu vor fi publicate pe anunturi.tecuci.eu.
 
7. Pret
Rubrica speciala "Pret" trebuie completata cu o suma reala, apropiata de pretul pietei. Daca pretul este variabil, completati in aceasta rubrica pretul minim, mediu sau maxim si explicati in "Descriere" conditiile in care acesta se modifica.
 
8. Produse originale
Toate bunurile trebuie sa fie originale, certificate de catre persoana care posteaza anuntul. Nu se admit produse furate, marfuri piratate, ilegale, interzise, sau produse de marca falsificate, in nicio categorie in site-ul nostru. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.
 
9. Servicii
Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.
 
10. Imagini
Prin incarcarea imaginilor pe anunturi.tecuci.eu garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra imaginilor.
 
11. Animale - vezi Legea privind protectia animalelor
Cumpararea / vanzarea de animale de companie trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor.
 
12.Caracterul anuntului
Orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat pe anunturi.tecuci.eu.
 
13. Anunturi discriminatorii
Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicat pe anunturi.tecuci.eu .
 
14. Anunturi de mare publicitate
Pentru anunturi de mare publicitate va rugam sa ne contactati din sectiunea de contact.
 
NOTA: Anunturile care nu respecta regulile de mai sus NU vor fi publicate pe acest site.
 
Acest portal este administrat de DECIBEL Medianet srl Tecuci